Angajamentul nostru in timpul pandemiei de Coronavirus

Pandemia de Coronavirus continua sa afecteze major numeroase state la nivel mondial, iar sanatatea a devenit in prezent o prioritate absoluta pentru toata lumea.

Astfel, in lupta cu COVID-19, pe perioada starii de urgenta, am respectat recomandarile autoritatilor si am ales izolarea sociala pentru intreaga echipa, singura metoda recomandata pentru stoparea raspandirii acestui virus. Echipa noastra a lucrat la domiciliu timp de 2 luni, perioada in care am mentinut permanent contactul cu producatorii si partenerii nostri locali si internationali pentru a ne asigura ca pacientii pot beneficia in continuare de tratamentele noastre inovative.

In ciuda contextului actual nefavorabil, ne mentinem angajamentul si depunem toate eforturile pentru a facilita accesul medicilor si pacientilor la terapii noi, inovative si continuam sa sprijinim progresul pe piata farmaceutica din Romania.

Respectam toate masurile de siguranta recomandate de autoritati si continuam sa fim responsabili si sa contribuim la cresterea calitatii vietii pacientilor din Romania.