Terapia sistemica LACTIFERON® DERMA prezentata la Targu Mures, 23 ianuarie 2019

In data de 23 ianuarie 2019 a avut loc la Hotel Privo din Targu Mures, evenimentul de prezentare Lactiferon® Derma, terapia sistemica pentru tratamentul acneei vulgare si rozacee, sustinut de Dr. Capilna Monika.

In cadrul evenimentului s-a evidentiat importanta asocierii Lactiferon® Derma cu preparatele medicamentoase administrate pe cale topica sau orala in tratamentul acneei inflamatorii, pentru cresterea eficientei si rezultate mai rapide. Datorita ingredientelor sale, cu actiune sinergica, Lactiferon® Derma contribuie la eliminarea leziunilor acneice si reducerea inflamatiei, avand un important efect antibacterian si de reducere a secretiei de sebum.

Lactiferon® Derma este o alternativa eficienta si sigura in tratamenul acneei inflamatorii si rozacee, fara risc de a dezvolta rezistenta bacteriana in utilizarea pe termen lung sau reactii adverse dupa administrare, iar incepand cu luna ianuarie 2019 este disponibil in farmaciile din toata tara.

vezi detalii despre produs

LACTIFERON® DERMA: O alternativa sigura si eficienta in tratamentul acneei inflamatorii, fara efecte adverse

LACTIFERON® DERMA, noua terapie sistemica dedicata pacientilor cu acnee, a fost prezentata pe data de 17 ianuarie 2019 la Restaurant Select din Iasi.

Evenimentul a avut ca invitati lectori cu experienta in lumea medicala: Conf. Dr. Tatiana Taranu, Sectia Clinica de Dermatologie a Spitalului C.F. Iasi si Prof. Univ. Dr. Laura Gheuca-Solovastru, Clinica de Dermatologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgente “Sf. Spiridon” Iași, Facultatea de Medicina a UMF “Gr. T. Popa” Iasi.

In cadrul acestui eveniment au fost prezentate recomandarile clinice si practice in tratamentul acneei vulgare (gama MASK®), precum si importanta administrarii Lactiferon® Derma pentru cresterea sigurantei si eficientei terapiilor actuale.

Lactiferon® Derma este o combinatie unica de substante active cu rezultate dovedite in acneea vulgara si rozacee si este recomandat ca monoterapie sau in asociere cu preparatele medicamentoase administrate pe cale topica sau orala,fara efecte adverse si fara risc de dezvoltare a rezistentei bacteriene.

vezi detalii despre produs

Solartium Group lanseaza un nou produs inovator in cadrul Diviziei Ginecologie-Urologie

Primavara anului 2019 aduce un nou produs inovator in portofoliul companiei Solartium Group, dedicat Diviziei Ginecologie-Urologie.

Aliment dietetic destinat scopurilor medicale speciale, conceput și destinat pacientelor cu sindrom de ovar polichistic, INOGEST® este o formula inovatoare bazata pe efectul sinergic al substantelor componente ce restabileste spontan activitatea ovariana.

Prin asocierea de mio-inozitol, N-acetil-cisteina, acid folic si Nutriose® fibra, INOGEST® este formula recomandata pentru managementul sindromului ovarelor polichistice in vederea imbunatatirii profilului hormonal si metabolic al pacientelor.

INOGEST® va fi disponibil pe piata din Romania incepand cu primavara acestui an.

 

LACTIFERON® DERMA: O noua terapie sistemica pentru acneea inflamatorie, fara efecte adverse

Solartium Group va lansa in curand pe piata din Romania produsul Lactiferon® Derma, un nou tratament sistemic pentru pacientii cu acnee.

Lactiferon® Derma este o combinatie unica de 4 principii active cu actiune sinergica si eficienta demonstrata clinic in tratamentul acneei vulgare si rozacee, cu un important efect antibacterian, antiinflamator si antiseboreic. Noua combinatie este sigura in administrare si nu prezinta riscuri de reactii adverse sau dezvoltare a rezistentei bacteriene in cazul utilizarii prelungite.

Produsul va fi disponibil in farmacii incepand cu luna ianuarie 2019.

Vezi detalii produs

 

Simpozion STRATAMED® in cadrul Congresului National de Dermatologie, Brasov 2018

Vineri, 5 octombrie 2018, in cadrul Congresului National de Dermatologie de la Brasov a avut loc simpozionul „Noi perspective in managementul plagilor post chirurgie dermatologica si utilizarea unui pansament avansat din silicon medical steril (STRATAMED®) pentru preventia si tratamentul cicatricelor inestetice”, sustinut de dna. Prof. Univ. Dr. Rodica Cosgarea, sef al sectiei de dermatologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Cluj-Napoca si Presedinte al Societatii Romane de Dermato-oncologie. 

In cadrul simpozionului s-au prezentat recomandarile clinice internationale pentru ingrijirea plagilor postchirurgicale rezultate in urma interventiilor de chirurgie dermato-oncologica, cat si rezultatele utilizarii STRATAMED® imediat post-operator la pacientii din cadrul Clinicii de Dermatologie a Spitalului Judetean Cluj-Napoca.

Fabricat in Elvetia la standarde inalte, STRATAMED® este singurul pansament cu autouscare din silicon steril care a fost autorizat in contact direct cu plaga, pentru a accelera procesul de vindecare a ranilor si a preveni inca din faza acuta dezvoltarea anormala a tesutului cicatriceal. Este recomandat de cele mai recente ghiduri ca terapie de prima linie pentru preventia si tratamentul cicatricelor anormale, inclusiv de tip hipertrofic sau cheloid.  

Vezi detalii produs

Simpozion Solartium Group in cadrul Congresului National de Dermatologie, Brasov 2018

Joi, 4 octombrie 2018, a avut loc in cadrul Congresului National de Dermatologie din Brasov simpozionul “Terapii moderne pentru cresterea eficientei si sigurantei in tratamentul acneei”, sustinut de dl. Prof. Univ. Dr. Calin GIURCANEANU, Presedintele Societatii Romane de Dermatologie si dl. Dr. Alin NICOLESCU, Secretar General al Societatii Romane de Dermatologie.

In cadrul acestui simpozion au fost prezentate recomandarile clinice si practice pentru cresterea eficientei si sigurantei terapiilor actuale, cat si importanta utilizarii gamei MASK® in tratamentul diferitelor forme de acnee vulgara.

Tot in cadrul acestui eveniment lectorii au prezentat in avanpremiera produsul LACTIFERON® DERMA, o noua terapie sistemica dedicata pacientilor cu acnee usoara si moderata, cu efect antibacterian si antiinflamator dovedit, fara efecte adverse si fara risc de dezvoltare a rezistentei bacteriene.

Noua terapie LACTIFERON® DERMA va fi disponibila in farmacii incepand cu luna decembrie a acestui an si, impreuna cu gama de tratament topic MASK®, reprezinta un pas important pentru construirea unor protocoale personalizate de tratament, menite sa creasca eficienta si siguranta tratamentelor actuale antiacneice.

Lansare LITHOREN® in Republica Moldova: terapia revolutionara dedicata pacientului litiazic

In data de 25 mai 2018, Solartium Group a organizat in Chisinau conferinta stiintifica cu participare internationala “Managementul contemporan in tratamentul si profilaxia urolitiazei” in cadrul careia a avut loc lansarea produsului LITHOREN®, solutia terapeutica recomandata de Ghidurile Europene de Urolitiaza, in preventia si tratamentul urolitiazei, dar si in reglarea tulburarilor metabolice asociate.

LITHOREN® este singurul produs disponibil pe piata din Republica Moldova ce contine citrat tribazic de potasiu 25 mEq ( 975 mg/plic), citrat tribazic de magneziu 5 mEq ( 60mg/plic) si 25 mg/plic de piridoxina, compozitie de prima intentie in tratamentul si preventia calculilor renali cu oxalat de calciu sau acid uric.

Vezi detalii produs >>

Evenimentul a avut invitati lectori cu renume si experienta din lumea medicala care au explicat importanta administrarii citratilor si piridoxinei in tratamenul si profilaxia urolitiazei: Prof. Dr. Adrian Tanase – Presedintele Societatii Urologilor din Republica Moldova, Prof. Dr. Emil Ceban – Secretarul Societatii Urologilor din Republica Moldova si Prof. Dr. Catalin Pricop – Coordonator al Laboratorului de Litotritie Extracorporeala din cadrul Spitalului Clinic “Dr.C.I. Parhon” Iasi, Romania.

Conferinta stiintifica a reunit numerosi specialisti din domenii precum urologie, nefrologie si andrologie din Republica Moldova, care au discutat despre practica medicala curenta si recomandarile actuale ale ghidurilor de specialitate.

Simpozion Navatac® Gyno in cadrul Conferintei Nationale Zilele Medicale “Vasile Dobrovici”

In data de 20 aprilie 2018, in cadrul Conferintei Nationale Zilele Medicale “Vasile Dobrovici”, a avut loc simpozionul “NAVATAC® GYNO: Optiune noua recomandata in managementul starilor de greata pentru femeia insarcinata” sustinut de Prof. Dr. Mircea Onofriescu, presedintele Societatii Romane de Ginecologie si al Societatii Romane de Medicina Reproductiva.

In cadrul evenimentului s-au prezentat impactul si complicatiile starilor de greata si al varsaturilor la gravida, precum si avantajele administrarii Navatac® Gyno in sarcina, formula revolutionara cu 6 ingrediente recomandate de ghidurile de specialitate.

Produs original, NAVATAC® GYNO este un supliment alimentar pe baza de vitamina B6 (piridoxina), extract de ghimbir, carbonat de calciu, bicarbonat de potasiu, extract de anghinare si acid alginic, indicat pentru ameliorarea starilor de dispepsie, greata si varsaturi, in special in primele saptamani de sarcina. Vitamina B6, ghimbirul si anghinarea prezinta efect sinergic cu eficienta dovedita in reducerea starilor de greata in sarcina, ameliorarea tulburarilor de dispozitie si reducerea proceselor de oxidare (antioxidant).

NAVATAC® GYNO nu contine gluten sau lactoza si poate fi administrat si persoanelor cu intoleranta la aceste ingrediente.

Vezi detalii produs >>

Simpozion MASK® PLUS in cadrul Conferintei de Dermatologie “Zilele Gheorghe Nastase”, Iasi

In perioada 26-28 aprilie 2018, Solartium Group a participat la Conferinta de Dermatologie “Zilele Gheorghe Nastase”, Editia a XXIV-a, desfasurata la Palatul Culturii din Iasi.

A doua zi a evenimentului a gazduit simpozionul stiintific “Evaluarea eficientei si sigurantei combinatiei in doza fixa Tretionoina + Acid Glicolic + Clindamicina (MASK® PLUS – KRYMI ITALIA) in tratamentul acneei vulgare usoare si moderate”, sustinut de Prof. Univ. Dr. Calin GIURCANEANU, (Spitalul Universitar de Urgenta Elias, București) si Dr. Alin NICOLESCU (CMDTA Roma, Bucuresti).

In cadrul simpozionului s-a evaluat eficienta si siguranta tratamentului cu MASK® PLUS (Krymi-Italia) la pacientii cu acnee mixta/papulo-pustuloasa si experienta clinica din cadrul Clinicii de dermatologie a Spitalului Universitar de Urgenta “Elias” si a centrului Medical de Diagnostic si Tratament “Roma”, Bucuresti.

MASK® PLUS reprezinta o combinatie in doza fixa tretinoina+acid glicolic+clindamicina, indicata in tratamentul acneei mixte si papulo-pustuloase. Formula unica a MASK® PLUS consta in asocierea tretinoinei, acidului glicolic si clindamicinei cu un dispozitiv brevetat (PVA) pentru eliberarea controlata a principiilor active la nivelul foliculului, crescand implicit siguranta pacientilor cu acnee la retinoid sau antibiotic. Studiile de siguranta efectuate pe produs au demonstrat ca, datorita asocierii cu acest sistem, nici tretinoina, nici clindamicina nu au o absorbtie percutanata semnificativa, implicit concentratia de substante active ramane stabila la nivelul foliculului si reducere semnificativa a efectelor adverse locale.

MASK® PLUS este aprobat de Ministerul Sanatatii din Romania si este disponibil in farmaciile din toata tara.

Vezi detalii produs >>

Lansare NAVATAC® GYNO: Formula revolutionara pentru starile de greata la gravida

Solartium Group a lansat in Romania NAVATAC® GYNO, un produs inovator recomandat pentru starile de greata, voma si raul de miscare.

Produs original cu o formula revolutionara, NAVATAC® GYNO  contine vitamina B6 (piridoxina), extract de ghimbir, extract de anghinare, carbonat de calciu, bicarbonat de potasiu si acid alginic, componente ce actioneaza sinergic si determina ameliorarea starilor de greata, voma sau dispepsie gastrica.

Beneficiile administrarii Navatac® Gyno:

  • Restabileste starea de bine in caz de greata sau voma, in special in primele saptamani de sarcina;
  • Contribuie la functionarea normala a tractului digestiv;
  • Reda starea de bine in cazul raului de miscare.

Produsul poate fi administrat inclusiv la persoanele cu intoleranta la gluten sau lactoza.

Navatac® Gyno este acum disponibil in farmaciile din toata tara.

Vezi detalii produs >>

1 2 3 6