1. Tratamentul dermatitelor de diferite etiologii (atopica, seboreica, etc) la adulti si copii;
  2. Tratamentul de mentinere pentru prevenirea aparitiei recurentelor si pentru prelungirea intervalului de timp intre doua recurente.

Studiile clinice efectuate la pacientii cu dermatita seboreica de diferite grade de severitate au evidentiat reducerea eritemului si a scuamelor din prima saptamana de tratament, cu remisia completa a simptomatologiei specifice dupa 3-4 saptamani. Nu au fost semnalate efecte adverse in timpul tratamentului, produsul fiind bine tolerat de toti pacientii.

Aplicati GSEBA® crema de doua ori pe zi (sau in functie de recomandarile medicului curant) in cantitate suficienta pentru a acoperi zona afectata de dermatita si masati usor pana la absorbirea completa a produsului.

Doar pentru uz extern. A nu se administra in caz de hipersensibilitate dovedita la componente. Studiile de siguranta efectuate nu au evidentiat nicio contraindicatie pentru utilizarea produsului. Nu exista contraindicatii privind utilizarea produsului in timpul sarcinii sau alaptarii, la nou-nascuti, copii si adolescenti.

Acid Hialuronic Sare de sodiu, GSH-C4, Tocoferol, Unt de Karite’, Glicerina, Alantoina, Bisabolol, Extract de Musetel, Lactat de Sodiu, Acid 18-B Gliciretinic, Acid Lactic, Acid Etilendiaminotetraacetic sare disodica, Octilmetoxicinamat, Butil Metoxidibenzoilmetan, Caprilil Glicol, Gliceril laurat, Di-propilen Glicol, Aminometil propanol. Excipienti: Emulgatori, Emolienti, Apa.

Tub cu 30 ml crema de culoare alba.

GSEBA® este un produs medical destinat tratamentului cutanat al dermatitelor de diferite etiologii (seboreica, atopica, etc.) la adulti sau copii si in tratamentul de mentinere pentru prevenirea aparitiei recurentelor si prelungirea intervalului de timp intre doua recurente.

GSEBA® este un antiinflamator topic de generatie mai noua, cu efect imunomodulator si antimicrobian, care reduce simptomatologia specifica dermatitelor (eritem, scuame) si creste rezistenta pielii la infectii.

Laboratoarele Farmaceutice Krymi, Italia.