Mask® Clean gel purifiant este recomandat pentru curatarea tenului gras, sensibil:

  • In asociere cu preparatele orale sau topice anticneice care pot induce uscarea si iritarea pielii
  • In asociere cu tratamentele specifice ale dermatitelor de diverse etiologii, dermatoze, eczema, seboree

Mask® Clean este un dermocosmetic special creat pentru utilizarea concomitenta cu produsele de tratament Mask® si Mask® Plus.

Mask® Clean asigura o curatare delicata a tenului hiperseboreic, sensibil de excesul de sebum sau impuritati, fara a induce uscarea sau iritarea pielii, cu efect antimicrobian, emolient si de reparare a barierei de protectie a pielii.

Studiile clinice au demonstrat ca Peroxidul de Uree are un spectru de actiune larg, reducand numarul de bacterii de pe suprafata pielii si favorizand regenerarea barierei de protectie a pielii. In asociere cu Beta-Glucanii, substante din familia polizaharidelor care se gasesc in mod natural in piele, stimuleaza imunitatea innascuta in infectiile bacteriene sau fungice si are poprietati antioxidante si regenerante.

Referinte: 1) Omidbakhsh N. Broad-spectrum microbicidal activity, toxicologic assessment, and materials compatibility of a new generation of accelerated hydrogen peroxide-based environmental surface disinfectant. Am J Infect Control. 2006 Jun;34(5):251-7. 2) Linley E et al Use of hydrogen peroxide as a biocide: new consideration of its mechanisms of biocidal action. J Antimicrob Chemother. 2012 Jul;67(7):1589-96. 3) S. Schnittger Enzymatically generated hydrogen peroxide reduces the number of acne lesions in acne vulgaris. J Cosmet Sci. 2013 Jan-Feb;64(1):1-8. 4) Pan M Urea: a comprehensive review of the clinical literature. Dermatol Online J. 2013 Nov 15;19(11):20392. 5) Zulli F Improving skin function with CM-glucan, a biological response modifier from yeast. Int J Cosmet Sci. 1998 Apr;20(2):79-86. 6) Akramiene D Effects of beta-glucans on the immune system. Medicina (Kaunas). 2007;43(8):597-606.

Distribuiti o cantitate mica de gel pe zona interesata si masati usor pentru a elimina impuritatile. Clatiti apoi cu apa calduta sau curatati zona cu ajutorul unor servetele umede.

Se recomanda utilizzarea dimineata si seara pe toata perioada tratamentului.

Pentru a creste siguranta pacientilor si doar pentru dermocosmeticele cu termen de valabilitate mai mare de 30 de luni, a fost introdus un indicator de calitate pe ambalajul primar care specifica perioada in care produsul isi mentine intacte proprietatile, eficienta si tolerabilitatea dupa deschidere, in contact cu mediu exterior, daca este utilizat si depozitat corect.

Acest indicator se numeste PaO, un acronim din limba engleza (Period Alter Opening), insciptionat pe ambalajul primar si secundar al produsului. De exemplu, 12M inseamna ca produsul este garantat minim 12 luni dupa deschidere.

Toata lina de produse Mask ingrijire sub simbolul PaO un chenar unde poate fi mentionata data la care a fost deschis produsul.

Tub cu 150 ml gel

Aqua, Glycerin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Hydroxyethilcellulose, Caprylyc/Capryl Glucoside, Urea Peroxide, Polysorbate 20, Carboxymethyl Betaglucan, Allantoin, Etidronic acid, Parfum.

Mask® Clean este un preparat dermocosmetic sub forma de gel de spalare si curatare a tenului acneic, potrivit pentru utilizarea in timpul tratamentelor specifice antiacneice care pot induce o sensibilizare a pielii. Formula sa hipoalergenica, fara coloranti, paraben sau etanol este destinata curatarii blande a tenului sensibil, hiperseboreic, cu efect purifiant si de calmare a pielii iritate.

Mask® Clean este singurul dermocosmetic care contine Peroxid de Uree, un principiu activ unic, care la nivelul pielii se desface in Peroxid de Hidrogen, un bactericid cu spectru larg care reduce populatia de bacterii Gram + si Gram – de pe suprafata pielii si Uree, o substanta active cu proprietati keratolitice si emoliente, care amelioreaza seboreea si intareste bariera de protectie a pielii. Pe langa Peroxidul de Uree, Mask® Clean contine si Beta-Glucani, cu rol de a stimula imunitatea locala in infectiile bacteriene sau fungice, avand si efect antioxidant si regenerant.

Mask® Clean este un dermocosmetic special creat pentru utilizarea concomitenta cu produsele de tratament Mask® si Mask® Plus.

Laboratoarele Farmaceutice Krymi, Italia.