CINE SUNTEM

Compania SOLARTIUM GROUP a fost fondata in anul 2007 de un grup de profesionisti cu experienta in domeniul farmaceutic, devenind in scurt timp un jucator important in domeniul dermatologiei si pediatriei.

In anul 2011 SOLARTIUM devine parte a SYNAPSIS, un grup farmaceutic in expansiune in Europa Centrala si Sud-Est cu reprezentante in Grecia (Meditrina Pharmaceuticals Ltd, Thea-Synapsis Ltd), Cipru (Synapsis Cyprus Ltd), Romania (Solartium Group Srl – Nutraceutics Srl), Bulgaria (Synapsis Bulgaria Ltd) si Republica Moldova (Solartium Pharma Srl).

Odata cu preluarea de catre SYNAPSIS, SOLARTIUM devine partener al European Pharma Network, o retea farmaceutica formata din centre europene de cercetare si dezvoltare noi molecule si importanti producatori din Europa si America. Ca urmare a acestui parteneriat, SOLARTIUM si-a imbogatit portofoliul cu produse originale, inovative, avand posibilitatea de a selecta doar terapii de ultima generatie, cu importante dovezi stiintifice, in masura sa imbunatateasca protocoalele terapeutice actuale si sa raspunda unor cerinte stricte de eficienta si siguranta.

MISIUNE

Misiunea noastra este de a facilita accesul pacientilor si medicilor din Romania la terapii noi, originale, cu scopul de a imbunatati protocoalele terapeutice actuale si a creste calitatea vietii.  Ne selectam portofoliul si aducem doar produse originale, in functie de cerintele specifice ale pietii din Romania. De 10 ani compania noastra promoveaza progresul in domeniul farmaceutic si medical si ne asumam in continuare acest rol.

VALORILE NOASTRE

SOLARTIUM este un promotor al medicinei bazate pe dovezi, existand la ora actuala peste 1000 de studii clinice care stau la baza terapiilor noastre. Produsele selectate raspund unor cerinte stricte de eficienta, fiind recomandate de cele mai recente Ghiduri Internationale de protocol terapeutic si se remarca printr-un profil exceptional de siguranta si tolerabilitate. Punem siguranta pacientilor nostri in primul plan si selectionam atent produsele din portofoliul nostru pentru a raspunde acestei cerinte extrem de importante pentru noi. Toate produsele noastre sunt certificate si autorizate de entitati internationale si nationale abilitate in efectuarea unor controale riguroase, care atesta calitatea si siguranta lor in administrare.

ACTIVITATEA NOASTRA

In prezent, portofoliul SOLARTIUM este structurat in patru arii terapeutice: dermato-venerologie, obstetrica-ginecologie, urologie si medicina estetica.

In dermatologie SOLARTIUM a lansat pentru prima oara in Romania prima gama de tratament pe baza de clindamicina topica, un antibiotic de referinta in tratamentul acneei vulgare si al foliculitelor cu germeni gram pozitivi, singura sau in asociere cu acidul retinoic (tretinoin), un retinoid farmaceutic de prima intentie recomandat de cele mai recente ghiduri internationale de protocol terapeutic in acneea vulgara.

In tratamentul infectiilor cu Human Papilloma Virus (HPV), SOLARTIUM a lansat cea mai recenta terapie antivirala recomandata de ultimele ghiduri internationale Americane si Europene in tratamentul verucilor genitale externe si perianale, cu rata mare de eficienta si cea mai scazuta recidiva obtinuta pana in prezent.

In ginecologie SOLARTIUM a lansat singurul dispozitiv medical brevetat cu eficienta demonstrata clinic in infectiile vaginale recurente si unicul produs fara continut de fier ionic cu beneficii dovedite in anemia feripriva din sarcina si un profil inalt de siguranta si tolerabilitate in administrarea si la gravide sau nou-nascuti.

Recent am lansat o formula exclusiva pentru managementul pacientilor formatori de calculi renali, recomandata de ultimele Ghiduri Europene de Urologie.

Compania noastra este in continua expansiune pe piata din Romania, iar portofoliul nostru se dezvolta in fiecare an cu noi terapii originale. In viitor intentionam sa adaugam in produse arii terapeutice precum cardiologie, diabet, reumatologie si pediatrie, care sa coraspunda acelorasi criterii de eficienta si siguranta.