Formula completa de preventie si tratament ale diferitelor tipuri de anemie: anemia feripriva, deficit de acid folic/folat, deficit de Vitamina B12, talasemia minora cu componenta feripriva (boala genetica caracterizata prin hemoglobina si sideremie scazute).

Lactiferon® Plus prezinta un triplu mecanism de actiune DAS:

  • deblocheaza depozitele si elibereaza fierul disponibil in circulatia sanguina cu ajutorul Lactoferrinei (o proteina izolata din laptele de vaca);
  • creste rata de absorbtie a fierului din alimente cu ajutorul complexului specific;
  • suplimentare orala cu o forma noua de fier – Ferrochel® (Fier chelat bisglicinat).

Astfel, Lactiferon® Plus re-echilibreaza nivelul fierului in organism si creste markerii hematologici intr-un timp foarte scurt, fara a inregistra reactii adverse asociate sau fenomene de supradozaj.

  • Profil de siguranta excelent, fara reactii gastrice sau intestinale;
  • Eficienta maxima cu o doza minima de numai 1 comprimat gastrorezistent/zi;
  • Efect instalat rapid si mentinut pe o perioada lunga de timp.

Preventie: 1 comprimat/zi, administrat la 15 minute dupa masa de pranz, pentru a creste absorbtia fierului din alimente.

Tratament: 1 – 2 comprimate/zi, administrate la 15 minute dupa masa de pranz si seara.

Doza optima terapeutica se stabileste impreuna cu medicul specialist in functie de valorile inregistrate ale markerilor hematologici.

Lactiferon® Plus conține lactoferrina si nu trebuie administrat in caz de alergie sau intoleranta la lapte si derivate din lapte.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar si nu poate inlocui o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

COMPOZITIE:

Fiecare comprimat gastrorezistent contine: 100 mg Lactoferrina, 125 mg Fier chelat bisglicinat (Ferrochel®), echiv. a 25 mg Fe elementar, 624 µg L-metiltetrahidrofolat (Quatrefolic®), 160 mg Acid ascorbic, 2.6 mg Betacaroten și 9µg  Metilcobalamina.

AMBALAJ: Cutie cu 20 de comprimate gastrorezistente.

Lactiferon® Plus este un supliment alimentar, recomandat tuturor persoanelor ce inregistreaza dezechilibre ale fierului in organism, inclusiv femeilor adulte la varsta fertila, femeilor in perioada de post-menopauza si copiilor peste 6 ani. De asemenea, este recomandat in restabilirea rapida a fierului pe durata sarcinii si alaptarii. Deficitul de fier in aceasta perioada poate induce un risc major pentru dezvoltarea fetala in timpul sarcinii sau cognitiva a nou-nascutului.

Lactiferon® Plus contine Fier bisglicinat (Ferrochel®) cu biodisponibilitate inalta si fara reactii gastrice sau intestinale, in asociere cu un complex specific (Lactoferrina, Quatrefolic®, Acid ascorbic, Beta-Caroten si Metilcobalamina) pentru maximizarea absorbtiei fierului din alimente impreuna cu fierul continut in produs.

Compozitia si concentratia Lactiferon® Plus respecta cu strictete recomandarile EFSA (European Food Safety Authority).

Pharcoterm S.r.l., Italia.