Lactiferon® Plus – Formula completa pentru preventia si tratamentul anemiei, recomandata de EFSA

Solartium Group a lansat produsul Lactiferon® Plus, o formula completa pentru preventia si tratamentul diferitelor tipuri de anemie, cu un profil superior de siguranta si tolerabilitate, conform ultimelor recomandari EFSA.

Lactiferon® Plus contine Fier bisglicinat (Ferrochel®), in asociere cu Lactoferrina si un complex specific (Quatrefolic®, Acid ascorbic, Beta-Caroten si Metilcobalamina), cu rol de a maximiza absorbtia si de a restabili mai rapid valorile normale ale fierului in organism.

Ferrochel® este o forma inovatoare de fier care se caracterizeaza printr-o biodisponibilitate inalta si nu prezinta reactii gastrice sau intestinale. In asociere cu Lactoferrina, o transferina cu o inalta capacitate de captare a ionilor de fier din organism si complexul specific pe baza de Quatrefolic®, Acid ascorbic, Beta-Caroten si Metilcobalamina, Ferrochel® ajuta la restabilirea valorilor normale ale fierului in organism intr-un timp mult mai scurt decat preparatele conventionale pe baza de fier.

Lactiferon® Plus prezinta un triplu mecanism de actiune DAS:

  • deblocheaza depozitele si elibereaza fierul disponibil in circulatia sanguina cu ajutorul Lactoferrinei (o proteina izolata din laptele de vaca);
  • creste rata de absorbtie a fierului din alimente cu ajutorul complexului specific;
  • suplimentare orala cu o forma noua de fier – Ferrochel® (Fier chelat bisglicinat).

Lactiferon® Plus respecta recomandarile EFSA si asigura concentratia maxima de fier in organism in cel mai scurt timp fara reactii adverse asociate. Este recomandat tuturor persoanelor ce inregistreaza dezechilibre ale fierului in organism, inclusiv femeilor adulte la varsta fertila, in perioada de sarcina si alaptare sau copiilor cu varsta peste 6 ani.

Lactiferon® Plus are un profil de siguranta superior preparatelor conventionale pe baza de fier si se prezinta sub forma de comprimate gastrorezistente, care faciliteaza absorbtia principiilor active in organism.

Produsul este disponibil in farmaciile din toata tara.

Vezi detalii produs >>