Lansare LACTIFERON® PLUS, formula completa de preventie si tratament ale diferitelor tipuri de anemie, in cadrul Congresului National de Obstetrica-Ginecologie, Bucuresti 2016

Joi, 27 octombrie 2016, a avut loc in cadrul Congresului National de Obstetrica-Ginecologie din Bucuresti, simpozionul de lansare LACTIFERON® PLUS, formula inovativa in preventia si tratarea diverselor tipuri de anemie, cu participarea a numerosi specialisti din tara. LACTIFERON® PLUS este un supliment alimentar, recomandat tuturor persoanelor ce inregistreaza dezechilibre ale fierului in organism, precum si in restabilirea rapida a concentratiei de fier pe durata sarcinii si alaptarii.

Vezi detalii produs >>

 

Evenimentul a fost sustinut de Prof. Dr. Monica Cirstoiu, Sef Sectie Obstetrica–Ginecologie, Spitalul Universitar Bucuresti, care a explicat importanta fierului in organism, in special pe durata sarcinii si alaptarii.

In cadrul evenimentului s-a evidentiat importanta asocierii unui forme de fier recomandata EFSA (European Food Safety Authority) datorita lipsei reactiilor adverse, impreuna cu un complex specific ce asigura un grad de absorbtie maxim si un efect instalat rapid.

LACTIFERON® PLUS prezinta un profil excelent de siguranta, fara a determina reactii gastrice sau intestinale similar altor produse cu fier.
Incepand cu luna martie 2017, produsul este disponibil in farmaciile din toata tara.

 

Despre Prof. Dr. Monica Cirstoiu

Medic Primar Obstetrica Ginecologie, Sef sectie OG III la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti
Doctor in stiinte medicale Pediatrie Ginecologie Infantila
Masterat in Management social si Management sanitar, UMF „Carol Davila”
Competenta stiintifica: Ecografie in obstetrica si ginecologie, Laparoscopie ginecologica, Colposcopie, Histeroscopie, Tehnici de reproducere umana asistata,fertilizare in vitro, Managementul Serviciilor de Sanatate, Managementul Spitalicesc, Medicina Materno-Fetala.