PARTENERI INTERNATIONALI

Aresus Pharma este o companie din Strausberg, langa Berlin, specializata in produse dermatologice de origine naturala, cu prescriptie medicala.

Website: https://www.aresus.de/en/aresus-pharma-2/

 

Inalme este o companie italiana fondata in anul 1999 cu sediul in Catania, la cativa kilometri de Muntele Etna, o zona protejata unde se afla unele dintre cele mai frumoase locuri mediteraneene din Europa. Aceasta acopera o suprafata totala de 6000 m², bine conectata la aeroportul din apropierea Catanei, din care 2.500 mp sunt ocupate de santierele de productie, certificate conform reglementarilor GMP.

Inalme se ocupa cu cercetarea, dezvoltarea si fabricarea de suplimente alimentare, produse dietetice si fito-terapeutice, produse cosmetice si dispozitive medicale apartinand claselor I si II, certificate CE.

Website: https://www.inalme.srl/en/

 

Laboratori Farmaceutici Krymi din Italia este o companie infiintata in anul 1994 in Roma, avand ca obiectiv dezvoltarea, producerea si comercializarea de produse cosmetice, dispozitive medicale si produse farmaceutice destinate sectorului de activitate. Experienta tehnica dobandita in laboratoarele lor de cercetare si dezvoltare, impreuna cu personalul calificat in cercetare specializata au dus la dezvoltarea unui numar ridicat de formule inovatoare brevetate, cu potential semnificativ pe piata.

Validarea riguroasa a intregului proces de productie si a procedurilor puse in aplicare garanteaza standardele inalte de calitate si siguranta a produselor din portofoliu.

Website: https://www.laboratorikrymi.it/

 

Proge Farm a fost fondata in anul 1992 ca o companie care se ocupa in principal de consultanta in domeniul afacerilor de reglementare si farmacovigilenta. Astazi aceste activitati sunt detinute de compania asociata, PROGE MEDICA.

In 1995 Proge Farm a obtinut prima inregistrarea medicamentelor generice care au fost comercializate prin intermediul retelei proprii de agenti de vanzari. In 2001 au deschis propriul laborator de cercetare pentru selectarea bacteriilor probiotice, in interiorul Centrului Tehnologic din Novara. In acelasi an, laboratorul a obtinut certificarea GLP (Good Laboratory Practice) de la Ministerul Sanatatii.

Din 2010, Proge Farm isi produce tulpinile bacteriene in uzina sa de productie GMP.

Website: http://www.progefarm.it/home-en/

 

Pharcoterm este o companie din Cusano Milanino, Italia care se ocupa cu fabricarea si ambalarea suplimentelor alimentare si a dispozitivelor medicale pentru industria farmaceutica.

Fondata in anul 1985, Pharcoterm este un furnizor strategic recunoscut pentru companii renumite din domeniul farmaceutic, care ofera un portofoliu de produse cu peste 200 de SKU fabricate si ambalate sub forma de doza solida (pulbere, capsule si tablete).

Website: https://www.pharcoterm.it/