POLITICA DE CONFIDENTIALITATE www.solartium.eu

Respectarea dreptului la confidentialitate a datelor cu caracter personal.

S.C. Solartium Group S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Municipiul Bucuresti, Sector 1, Calea Dorobantilor, Nr.69 , CUI: RO22968491, Nr. Reg. Com. J40/24093/2007 prelucreaza date cu caracter personal furnizate de catre Utilizatori in scopul derularii activitatii de comert cu amanuntul prin intermediul site-ului, www.solartium.eu .

S.C. Solartium Group S.R.L. respecta dreptul la confidentialitate. Aceasta politica rezuma informatiile identificabile personal pe care le putem colecta prin intermediul website-ului si modul in care putem utiliza aceste date. S.C. Solartium Group S.R.L va culege numai informatii pe care Utilizatorul le ofera voluntar.

Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: numele, numarul de telefon sau adresa de email sau alte date cu caracter personal in masura in care acestea sunt trimise de catre vizitator prin intermediul formularului de contact din pagina de contact a site-ului www.solartium.eu, sau la adresa contact@solartium.eu . De asemenea, datele de mai sus sunt colectate de Solartium.eu in masura in care aceste date sunt comunicate de vizitator prin telefon.

Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia vizitatorilor pe web-site, cu date personale, acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe web-site in legatura cu respectivul formular. Solartium.eu va utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a vizitatorilor sau in scopurile care sunt prezentatate pe web-site. Pentru acest scop, aceste date pot fi utilizate pentru a contacta utilizatorii in scopurile pentru care acestia le-au furnizat.

Preluarea si prelucrarea anonima a datelor

Puteti vizita acest site de web fara a ne comunica identitatea dumneavoastra. Vom culege informatii informatii generale, precum tipul de browser pe care il utilizati, fisierele pe care le solicitati si numele domeniului si tara din care solicitati informatiile. Aceste informatii pot fi folosite in scopuri statistice; veti ramane un utilizator anonim.

In ce tari transferam datele cu caracter personal

S.C. Solartium Group S.R.L. colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal pe teritoriul Romaniei. Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date cu caracter personal unor entitati din Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor.

Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii si alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.

Pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele cu caracter personal, ne puteti contacta folosind adresa de e-mail contact@solartium.eu

Drepturi

In conformitate cu prevederile Regulamentului 2016/679/UE, in calitate de subiect de date, orice Utilizator are urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare si acces

Orice Utilizator are dreptul de a i se comunica, la cerere, daca datele lui cu caracter personal sunt prelucrate. In cazul in care datele personale sunt prelucrate, acesta are dreptul de a solicita accesarea acestora prin a obtine o copie a datelor cu caracter personal prelucrate.

  • Dreptul la rectificare

Utilizatorul are dreptul de a solicita rectificarea datelor sale cu caracter personal incorecte si poate completa datele incomplete cand va considera necesar.

  • “Dreptul de a fi uitat” sau Dreptul la stergere

Utilizatorul are dreptul, in conditiile legii, de a solicita stergerea datelor sale cu caracter personal.

  • Dreptul la restrictionare

Utilizatorul are dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor sale cu caracter personal. In acest caz, datele pot fi marcate si prelucrate de catre S.C. Solartium Group S.R.L. doar in anumite scopuri.

  • Dreptul de a retrage consimtamantul

Utilizatorul are dreptul de a-si retrage consimtamantul in orice moment, atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal in cauza a fost efectuata pe baza consimtamantului.

  • Dreptul la portabilitatea datelor

Utilizatorul are dreptul de a primi datele cu caracter personal furnizate, in format structurat, uzual si care poate fi identificat de aparate. Acesta are dreptul de a transmite aceste date unei alte entitati, fara obiectii din partea companiei S.C. Solartium Group S.R.L.

  • Dreptul la opozitie

Utilizatorul are dreptul sa se opuna oricand fata de prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre www.solartium.eu .  Acesta poate solicita incetarea prelucrarii datelor in interesul nostru legitim. In urma solicitarii, S.C. Solartium Group S.R.L. se angajeaza sa nu mai prelucreze date cu caracter personal in scopul respectiv. Exercitarea acestui drept nu presupune costuri. Acest drept poate fi invalidat in special daca prelucrarea de date cu caracter personal in cauza este necesara pentru formalitatile aferente incheierii unui contract sau pentru indeplinirea unui contract deja incheiat.

  • Dreptul de a depune o plangere

Utilizatorul are dreptul de a depunde oricand o plangere catre S.C. Solartium Group S.R.L. sau catre autoritatea competenta privind protectia datelor: Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) – www.dataprotection.ro

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

 

Folosirea Cookie-urilor

Cookie-ul este un fisier text de mici dimensiuni pe care un site il salveaza in calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil atunci cand il vizitati. Datorita cookie-urilor, site-ul retine, pe o perioada de timp, actiunile si preferintele dumneavoastra (login, limba, dimensiunea caracterelor si alte preferinte de afisare). Astfel nu mai trebuie sa le reintroduceti ori de cate ori reveniti la site sau navigati de pe o pagina pe alta.

Pentru mai multe detalii, accesati Politica de utilizare a cookie-urilor

Acordul utilizatorului

Prin folosirea oricaror mijloace automate de transmitere a informatiei (ex: formularul de contact “trimite” sau “sunt de acord” etc.), utilizatorului confirma ca a citit si a inteles prezenta Politica de Confidentialitate si este de acord cu continutul acesteia. Pentru orice nelamuriri, va rugam sa ne contactati cu ajutorul datelor de contact din pagina Contact a prezentului website.