Solartium Group desfasoara campania promotionala Talitha 1+1 Gratis in Farmacia Tei

Incepand cu luna iulie, Solartium Group desfasoara campania promotionala Talitha 1+1 Gratis in Farmacia Tei, in limita stocului disponibil.

Talitha este un produs destinat femeilor aflate in perioada menopauzei, indicat pentru tratamentului sindromului climacteric.

Menopauza este definita ca aparitie dupa o perioada de 12 luni de amenoree, ovarele incetand progresiv sa produca estrogen. Trecerea de la functia ovariana normala la insuficienta ovariana este descrisa ca tranzitia spre menopauza. Unele femei pot resimti usor aceasta modificare hormonala, pe cand altele resimt schimbarea extrem de suparatoare si intolerabila, mai ales din cauza sindromului climacteric. Acesta reprezinta un complex de simptome patologice specifice, determinate de scaderea nivelului estrogenilor ce se manifesta clinic prin: bufeuri (simptome vasomotorii), probleme cu somnul (insomnia) si oboseala aferenta, fluctuatii in greutate, probleme de memorie, precum si simptome psihologice si emotionale, cum ar fi depresia, iritabilitate, modificari ale dispozitiei sau modificari ale tractului vaginal si urinar, in urma scaderii nivelului de estrogen.

Sindromul climacteric se dezvolta in perioada de pre-menopauza la 36% dintre femei, odata cu instalarea menopauzei la 35%, in decursul primilor 1-2 ani de menopauza, la aproximativ 26% dintre femei.

Sub forma de spray sublingual, Talitha reprezinta alternativa sigura si eficienta a substitutiei hormonale la menopauza, pe baza de trans-Resveratrol, Vitamina D si Vitamina E. Talitha diminueaza simptomele determinate de sindromul climacteric la menopauza, mentine mineralizarea osoasa si previne bolile cardiovasculare, fara efecte secundare sau riscuri asociate terapiei de substitutie hormonala. De asemenea, studiile clinice au demonstrat ca Talitha reduce dupa trei luni de tratament cu 74% bufeurile, transpiratiile nocturne, palpitatiile, nervozitatea, atrofia progresiva a mucoasei genito-urinare si imbatranirea cutanata prin trans-Resveratrol, impiedica demineralizarea osoasa prin Vitamina D3, determina un puternic efect antioxidant, cardio-protector si anti-ageing prin Vitamina E.

Talitha are un profil de tolerabilitate foarte bun, fara efecte secundare si intra in actiune intr-un timp foarte scurt, asigurand o absorbtie rapida, comparativ cu alte preparate orale.

Vezi detalii produs >>