SUNEKOS® 1200, formula exclusiva pentru regenerarea si stralucirea pielii

De curand a fost lansat si in Romania SUNEKOS® 1200, un tratament avansat brevetat de Laboratoarele Farmaceutice Professional Dietetics din Milano pentru stimularea regenerarii profunde a pielii, combaterea ridurilor si refacerea stralucirii pielii cu aspect tern.

Formula exclusiva a SUNEKOS® 1200 contine un complex brevetat din 6 aminoacizi, constituenti fundamentali ai colagenului si elastinei pielii, in asociere cu acidul hialuronic nereticulat, in concentratie importanta (16 mg/ml) si greutate moleculara de 1200 kDa.

SUNEKOS® 1200 reprezinta o solutie eficienta pentru combaterea efectelor imbatranirii cutanate la orice varsta, cu rezultate cumulative care se mentin timp indelungat. Tratamentul s-a demonstrat ca are capacitatea de a stimula regenerarea profunda a pielii imbatranite, cu efect de crestere a densitatii si elasticitatii cutanate, netezire a ridurilor fine si refacerea stralucirii pielii cu aspect tern.

Pe langa rezultatele vizibile inca dupa prima sedinta, SUNEKOS® 1200 are efect antioxidant si protejeaza pielea de daunele cumulative ale radiatiilor solare sau factorilor de mediu. Tratamentul se adreseaza in principal zonelor fotoimbatranite precum fata, gat, decolteu si dosul mainilor.

Tratamentul este simplu si nedureros, fiind necesare 3 sedinte la interval de 3 saptamani pentru a obtine o piele neteda, mai ferma si stralucitoare.

SUNEKOS® 1200 este un dispozitiv medical steril, injectabil intradermic, fabricat in Italia si certificat CE. Tratamentul este dedicat exclusiv personalului medical specializat si poate fi efectuat in clinicile medicale din toata tara.

Struviren - Solartium Group

Vezi detalii produs >>