WORKSHOP HANDS-ON
“Tehnici combinate de tratament cu SUNEKOS®, noua generatie pentru biorevitalizarea cutanata cu aminoacizi si acid hialuronic”

In data de 9 septembrie 2017, in cadrul Clinicii Lasermed Skin Laser Center din Bucuresti a avut loc cursul hands-on pentru prezentarea gamei SUNEKOS®, injectabil si peeling si insusirea tehnicilor corecte de tratament de catre medicii dermatologi participanti la eveniment. Cursantii au beneficiat de expertiza trainerilor nostri, dl. Dr. Bogdan Niculae, Presedinte Asociatia Medicala Anti-Aging si dl. Dr. Gabriel Balcangiu, care a fost si gazda evenimentului.
Evenimentul a fost structurat in doua parti: curs teoretic, in cadrul caruia cursantii si-au insusit protocoalele si tehnicile corecte pentru tratamentul global al tegumentului imbatranit, afectat de acnee sau melasma, utilizand noua gama Sunekos®, injectabil si peelinguri trofice si sesiune practica, la care s-au aplicat aceste tehnici, sub atenta supraveghere a trainerilor nostri.

Rezultat a cinci ani de cercetare clinica a Laboratoarelor Farmaceutice Professional Dietetics din Milano, Sunekos® 200 si Sunekos® 1200 reprezinta noua generatie de dispozitive medicale certificate pentru biorevitalizarea si regenerarea cutanata, pe baza de aminoacizi specifici colagenului si elastinei si acid hialuronic. Studiile clinice au demonstrat ca noua formula are capacitatea de a stimula vitalitatea celulara la nivel profund si a regenera componentele structurale ale pielii, cu rezultate bune in tratamentul anti-aging, cicatrici atrofice, vergeturi si alopecia areata.


Vezi detalii produs >>

 

SUNEKOS® PEELING reprezinta o noua generatie de peeling-uri trofice cu substante complet resorbabile, care asociaza acidului glicolic in concentratie mare cu N-Acetilcisteina si Carnitina, doua substante cu actiune dovedita antioxidanta, depigmentanta si seboregulatoare. Noutatea acestei game consta in asocierea acestor substante cu un sistem unic de eliberare prelungita (Chitosan), care favorizeaza stimularea regenerarii dermo-epidermice si reduce eritemul indus de actiunea iritanta a acidului glicolic, fara exfoliere vizibila si perioada de recuperare post procedura.


Vezi detalii produs >>